» Made by Mouses gaat verder als Guapa E-commerce lees meer

E-commerce

Je wilt een webwinkel beginnen. Als e-commerce specialist verkopen we je niet zomaar een webshop. We kijken eerst samen met je naar de te nemen strategie. Wat zijn je doelen en welke middelen heb je? Welke software past daar vervolgens bij en hoe richten we deze in? Maar ook: hoe zorg je dat je straks goed gevonden wordt en conversie krijgt. Made by Mouses helpt je hierbij.

E-Commerce Strategie

Een strategisch plan begint altijd met een gesprek. Samen bespreken we de wensen, budgetten en we stellen doelen. Op basis hiervan maken we een plan dat bij jou past. In dat plan staat onder andere welk e-commerce pakket het beste bij je past, maar ook wie je doelgroep is, wie je concurrenten zijn en een productanalyse. We willen jou leren kennen, zodat we met ons product bij jou aansluiten, maar ook bij je klant. Want de behoeften van je klant stellen we graag centraal, de klant is immers degene die bij jou gaat kopen.

Magento e-commerce

Wij zijn sinds 2008 specialist in Magento webshops. Magento is een zeer efficiënte en populaire webshop software. Er zijn ruim 240.000 Magento webshops wereldwijd. Dat Magento zo populair is, komt onder andere door de open source en de mogelijkheid om je webshop helemaal naar eigen wens in te richten en aan te passen. Met Magento is zo ongeveer alles mogelijk en heb je altijd een unieke webshop die je bovendien kunt koppelen aan Ebay, Amazon, Bol.com en Marktplaats. Een ander voordeel is dat je met Magento makkelijk voorraden kunt bijhouden en dat betalingen en orderbevestigingen allemaal online gaan. Bovendien is Magento een slimme verkoper: hij onthoudt de keuze en voorkeuren van je klanten, om daar later op in te spelen.

B2B e-commerce

De vraag naar online B2B oplossingen wordt groter. De tijd van bestellen via mail, telefoon en zelf de fax gaat tot het verleden behoren en bedrijven kiezen steeds vaker voor een e-commerce omgeving als verkoopkanaal. Waarom particulier wel makkelijk online kunnen bestellen en zakelijk niet? Klanten krijgen direct toegang tot hun persoonlijke catalogus, bestelhistorie, correcte prijzen en het complete bestelproces zal efficiënter verlopen.
Wij hebben speciaal voor deze vraag een Magento 2 koppeling ontwikkeld welke wij aan vrijwel alle backoffice systemen kunnen koppelen.

E-Commerce ontwikkeling

Met alleen goede software heb je nog geen webshop. De software moet ook ingericht worden, dit doen we graag voor je. Een goed design is natuurlijk ook belangrijk. Je kunt bij ons een kant- en- klaar design inleveren, maar we kunnen ook een design voor je maken. We starten dan met het maken van wireframes (de bouwstenen van je webshop), maken een ontwerp of zetten het design om naar een template. Doordat we weten wat wel en niet werkt, zorgen we dat je webshop er niet alleen mooi uitziet, maar ook functioneel is. Dat die bestelknop goed opvalt en klanten niet hoeven te zoeken naar contactgegevens.