Technologie

EEN GOEDE BASIS IS HET HALVE WERK

Werken met de juiste techniek 💻

Wij ontwikkelen sublieme online ervaringen.

Wij bepalen samen met de opdrachtgever de juiste strategie. Wat zijn je doelen, wie is je doelgroep en welke middelen heb je? Welke software past daar vervolgens bij en hoe richten we deze in?

Made by Mouses helpt bij het maken van de juiste keuzes.

Magento (Mage-OS)

Mage-OS Nederland ontleent zijn naam aan Mage-OS, een wereldwijd open initiatief voor het behoud van Magento Open Source (waarbij Mage een copyright-loze verbastering is van Magento en OS staat voor Open Source).

Sinds 2019 werken wij met het Magento platform en zijn wij in staat om vrijwel iedere wens te realiseren. Door de jarenlange ervaring kunnen wij snel en efficient werken én meedenken.

Magento is geschikt voor zowel B2B als B2C.


Lees meer

Shopify Plus

Shopify Plus is een geavanceerd e-commerce platform dat speciaal voor organisaties die streven naar groei en schaalbaarheid. Het biedt een uitgebreide reeks functies en tools waarmee jij jouw online winkel(s) kan beheren, jouw merk kan laten groeien en jouw klanten een naadloze winkelervaring kunnen bieden. Met de kracht van Shopify Plus kun je jouw e-commerce activiteiten naar een hoger niveau tillen en succesvol opereren in de steeds competitievere wereld van online retail.

Lees meer

Hyvä

Op zoek naar de de robuustheid van Magento met een geoptimaliseerde frontend-ervaring? Hyvä staat bekend om zijn uitstekende prestaties, gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Het biedt een gestroomlijnde ontwikkelervaring met shops die snel laden, responsief zijn en een naadloze gebruikerservaring bieden. Met een focus op efficiëntie en codekwaliteit, stelt Hyvä ons in staat om op hoog niveau te presteren en krachtige e-commerce oplossingen te bouwen.

Lees meer

Laravel

Geen standaard oplossing gevonden? Wij maken het op maat. Van een online (franchise) inkoopplatform, geautomatiseerde bestelkasten tot een wereldwijd CMS systeem, wij  helpen mee aan uw bedrijfsapplicatie. Samen zetten we de wens om naar schetsen, fine tunen we het tot het klopt om het vervolgens op maat te ontwikkelen. Koppelen aan een back office, geen probleem, doen we ook.Lees meer
Mage OS
Hypernode by Byte
Hyvä
Laravel
Mollie
Adobe Commerce
Shopify Plus
Algolia

Waar we trots op zijn 🏆

Al meer dan 15 jaar werken wij samen met onze klanten aan online succes. Persoonlijk contact, professionaliteit en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. "Wij geloven dat de beste service kan worden geleverd wanneer je echt weet wie je klanten zijn".

Kooduu
Beaphar
B-Living
Boer Staphorst
Korver Holland
Seal Supply
Groveko
PSikhouvanjou
Hatland
Meubelbaas
Meledi
Wijnservice