Partners

Byte is dé partij voor Magento Hosting.

Bij Byte is de webshop snel en stabiel door de inzet van innovatieve technieken, systemen en processen. Daarnaast hebben ze een sterke focus op ontwikkeling. Byte is constant bezig met het beveiligen, verbeteren en uitbouwen van hun Magento en clusterplatform.


Met Mailchimp kunnen nieuwsbrieven eenvoudig worden verstuurd en kan worden gemonitord wat er gebeurd met de verstuurde nieuwsbrief, openrate, clickrate, wie opent de nieuwesbrief etc. Door de uitbreiding van de tussenliggende plugin is het ook mogelijk om automatisch ene mail te versturen naar de achtergelaten winkelwagentjes

Makkelijk en overzichtelijk afrekenen.
One Step Checkout is de meest gebruikte Magento checkout. Alle in te vullen info staat overzichtelijk op één pagina, zodat de jouw koper direct ziet wat er nog gedaan moet worden om de order af te ronden.
Buckaroo is sinds 2005 leverancier van betaaloplossingen in Nederland, gespecialiseerd in billing & payments voor bedrijven en online payments voor webshops.

Verkopen via Beslist is Hot.

Beslist is op het moment één van de populairste prijsvergelijkers en wordt dagelijks door ruim 500.000 mensen bezocht. Uw producten op beslist hebben zal helpen bezoekers naar uw shop te brengen. Via een productfeed op maat krijgt u die info op beslist die u wenst.


Afrekenen via Sisow.
Sisow biedt uiteenlopende diensten en oplossingen aan voor de betaalmogelijkheden van jouw webshop. Met als hoofddoel: een goed & betrouwbaar product bieden waar de klant zijn voordeel mee doet. Sisow hanteert geen géén abonnements- en opstartkosten en werkt met lage tariefstellingen.
Dagelijks vertrouwen vele e-commerce en e-fulfilment ondernemingen op Paazl voor de afhandeling van hun zendingen en retouren. Van snelgroeiende webwinkels tot succesvolle multinationals. Samen zijn ze goed voor duizenden pakketten per dag. Hiermee is Paazl in 3 jaar uitgegroeid tot de grootste leverancier van Delivery Management Software in Nederland.

Verkopen via bol.com zie je meer en meer.
Bol.com biedt de service om jouw producten via hun portal aan te bieden. Zo maak jij gebruik van dec bezoekers en naam van bol.com. Verkopen gaan via Bol.com, maar jij levert uit.

Koppelingen