Sinds 2019 dé technische partner in de e-commerce sector 💪

Wij zijn Made by Mouses

Sinds 2009 fungeren wij als dé technische partner in de e-commerce sector. We zijn er heilig van overtuigd dat directe communicatie en flexibiliteit de sleutels zijn tot succes. Wij zijn fan van Mage-OS (Magento), Hyvä en Shopify, voor custom e-commerce oplossingen maken wij gebruik van Laravel.

Wie we zijn

Vanuit ons kantoor in Zwolle - met uitzicht over de Spoorzone - bedienen we klanten door heel Nederland. Persoonlijk contact, professionaliteit en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. "Wij geloven dat de beste service alleen kan worden geleverd wanneer je echt weet wie je klanten zijn".

Wat ons drijft

Uitdagingen daar houden wij van. Voor ons zijn er geen grenzen op het gebied van e-commerce. Wij denken mee in oplossingen, niet alleen in het eindproduct, maar in het hele traject. We houden de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends op gebied van e-commerce scherp in de gaten om zo altijd klaar te zijn voor de toekomst.

Hoe we het doen

Door de SCRUM methodiek enerzijds en de kracht van teamwork anderzijds, bereiken we geweldige resultaten. In tweewekelijkse sprints leveren we onderdelen van projecten of producten op, wat continu vooruitgang garandeert en de mogelijkheid biedt om flexibel bij te sturen.

Ontmoet het team

Peter Stuifzand

Head of Development

René Wichgers Schreur

Developer

Lodewijk Nederpel

Project manager

Daniel Hukkelhoven

Project manager

Lars de Weert

Developer

Paul Emich

Lead developer

Mitchel van Kleef

Developer

Fokke Jan Haveman

Developer

Shopify Foundations Certificaat
Shopify Headless
Shopify Liquid storefronts for developer