Specialist sinds 2009

Magento (Mage-OS)

Wij werken al sinds 2009 iedere dag met Magento. Dit omdat Magento Commerce een effectief en zeer uitgebreid platform is waarmee je webwinkels in allerlei soorten en maten kan ontwikkelen. Overweeg je voor een Magento webshop te kiezen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

De mogelijkheden van Magento

Magento Commerce is een uitstekend platform om een webshop te bouwen. Dit CMS brengt namelijk talloze mogelijkheden met zich mee. Zo kun je in een Magento webshop bijvoorbeeld 500.000 verschillende producten aanbieden. Bij een dergelijk aantal producten verlies je al snel het overzicht, maar hier hoef je bij Magento niet bang voor te zijn. Om het jezelf makkelijker te maken, raden wij een koppeling met een PIM-systeem als inRiver of Akeneo aan.

Ook wat betreft het betalen zijn de mogelijkheden bij dit platform eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld talloze betaalmethoden aan jouw Magento webshop koppelen. In de praktijk zien we dat er veel gekozen wordt voor Mollie of Adyen. Bij deze payment service providers hoef jij je bovendien geen zorgen te maken over het aantal betalingen. Er kunnen dagelijks namelijk meer dan 2 miljoen transacties uitgevoerd kunnen worden via een webshop van Magento Commerce.

Kies je voor een Magento webshop? Dan kom je ook in aanraking met de Magento marketplace. Dit kunnen we eigenlijk het beste omschrijven als een webshop voor webshops. Via de Magento marketplace vind je talloze manieren om de functionaliteiten van jouw webwinkel uit te breiden. Denk hierbij aan klantenservice en betalingen, maar ook aan beveiliging en bezorging. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos als je kiest voor een Magento webshop.

Webshop voor de toekomst

Met een Magento webshop ben je met jouw bedrijf helemaal klaar voor de toekomst. Sinds de komst van Magento 2 biedt het platform namelijk de mogelijkheid tot headless e-commerce. Het grote voordeel van headless e-commerce is dat er, indien nodig, snel aanpassingen aan de voorkant van je webshop mogelijk zijn, zonder dat het hele systeem bewerkt of bijgewerkt hoeft te worden. Magento maakt dit mogelijk door bijvoorbeeld een eigen PWA (Progressive Web Apps) module of met externe systemen zoals Vue Storefront of Deity Falcon. Dergelijke apps creëren een verbeterde winkelervaring en zorgen er daarnaast ook voor dat je de mogelijkheid hebt om je webshop helemaal naar eigen smaak te personaliseren. Headless e-commerce maakt je website vele malen functioneler, omdat je sneller en makkelijker in staat bent om in te spelen op de behoeften van je klanten én je bedrijf. Denk hierbij aan het toevoegen van producten en het plaatsen van productomschrijvingen en overige teksten.

Wat betaal je voor een Magento webshop?

Een webshop bouwen via Magento Commerce brengt kosten met zich mee. Het is alleen niet mogelijk om op voorhand te zeggen hoeveel zo’n webshop jou precies gaat kosten. De prijs is namelijk afhankelijk van een groot aantal factoren. Ongeveer de helft van de kosten gaan op aan het ontwikkelen van de achterkant van een Magento webshop. Een Magento specialist kan jouw webshop helemaal naar wens inrichten. Hoe meer wensen je hebt, des te hoger de kosten uitvallen.

Naast de kosten voor het ontwikkeling van de webshop betaal je ook voor het design. Ongeveer een kwart van de kosten wordt besteed aan het design en de voorkant van de webwinkel. Ook hier geldt weer dat je het zo mooi en uitgebreid kunt maken als je zelf wilt. Als jouw Magento webshop eenmaal ontwikkeld is, kan deze niet direct live. Nee, want hij moet eerst getest en geïmplementeerd worden. Ook dit brengt kosten met zich mee. Andere kosten waar je mee te maken kunt krijgen zijn:

Kosten voor de aankoop van extensies en koppelingen;

  • Datamigratie;

  • Onderhoud;

  • Doorontwikkeling;

  • Magento hosting.

Zoals we hierboven al aanhaalden heb je de kosten voor een Magento webshop grotendeels in eigen hand. Wil je een simpele webshop? Dan kost het ontwikkelen ervan niet bijzonder veel tijd. Als je een complexe webshop wilt bouwen met Magento 2, is een Magento Commerce specialist hier betrekkelijk veel tijd aan kwijt. Logischerwijs vallen de kosten dan ook een stuk hoger uit. Je kunt een Magento webshop dus zo duur maken als je zelf wilt.

Hyvä

e-commerce made happy 😃

Op zoek naar de de robuustheid van Magento met een geoptimaliseerde frontend-ervaring? Hyvä staat bekend om zijn uitstekende prestaties, gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Het biedt een gestroomlijnde ontwikkelervaring met shops die snel laden, responsief zijn en een naadloze gebruikerservaring bieden. Met een focus op efficiëntie en codekwaliteit, stelt Hyvä ons in staat om op hoog niveau te presteren en krachtige e-commerce oplossingen te bouwen.

Made by Mouses is Hyvä Silver Partner

Made by Mouses is Silver Partner van Hyvä.

Made by Mouses maakt voor haar Magento projecten steevast gebruik van het Hyvä Theme en de Hyvä Checkout. Hyvä staat bekend om zijn uitstekende prestaties, gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit.

Mage-OS

De Magento community van Nederland

Mage-OS Nederland is een initiatief van de Nederlandse Magento community, met als doel het ecosysteem van Magento / Adobe Commerce / Mage-OS in Nederland te vertegenwoordigen. De vereniging stelt zich als doel om initiatieven vanuit de community te faciliteren (zoals Nederlandse events, een betere website, informatievoorziening richting webwinkeliers en nog veel meer).

Mage-OS is ontstaan als een "vork" van Magento Open Source. Het platform is voortgekomen uit de wens om Magento 2 te optimaliseren en te voorzien van verbeterde prestaties, flexibiliteit en schaalbaarheid. Door voort te bouwen op de sterke basis van Magento 2.

Mage-OS Nederland ontleent zijn naam aan Mage-OS, een wereldwijd open initiatief voor het behoud van Magento Open Source (waarbij Mage een copyright-loze verbastering is van Magento en OS staat voor Open Source).

Flexibiliteit

Mage-OS biedt een flexibel e-commerceplatform waarmee gebruikers hun webshop volledig kunnen aanpassen en uitbreiden.

Prestaties

Het platform is geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties, wat resulteert in een betere gebruikerservaring en hogere conversies.

Schaalbaarheid

Mage-OS is schaalbaar en kan meegroeien met de behoeften van een bedrijf, of het nu gaat om een start-up of een gevestigde onderneming.

Communnity en ondersteuning

Als onderdeel van de Magento community heeft Mage-OS toegang tot een uitgebreide ondersteuningsinfrastructuur en een grote community van ontwikkelaars.

Mage OS
Hypernode by Byte
Hyvä
Laravel
Mollie
Adobe Commerce
Shopify Plus
Algolia