E-commerce made happy 😄

Hyvä

Hyvä is het Finse woord voor "goed", en dat is precies wat ze nastreven: de beste producten voor Magento bouwen. Door de complexiteit van het werken met Magento te verminderen, zorgen ze voor een hoge kwaliteitsstandaard en uitstekende prestaties. Wat Hyvä echt onderscheidt, is hun overtuiging dat werken met Magento 2 leuk moet zijn. Ben je nieuwsgierig Hyvä?

Hyvä themes

Hyvä Themes is een front-end technologie voor Magento 2 die zich onderscheidt door geen gebruik te maken van een headless aanpak, PWA, of een volledige JavaScript gebaseerde structuur.

In plaats daarvan is de basis van de stack grotendeels gelijk gebleven, maar volledig opnieuw opgebouwd met een clean thema. Alle overbodige complexiteit in de front-end is geëlimineerd, wat Hyvä Themes bijzonder aantrekkelijk maakt voor ontwikkelaars. Hierdoor kunnen zij werken met technieken die ze al kennen van Magento 1 en 2, maar dan op een veel eenvoudigere manier.

Maar Hyvä is nog veel meer. Het is ook een toolset, een uitbreidingsecosysteem en een ondersteunende gemeenschap.

Bovendien biedt Hyvä de beste prestaties en gebruikerservaring, zonder de kosten en overhead van een PWA.

Made by Mouses is Hyvä Silver Partner

Made by Mouses is Silver Partner van Hyvä.

Made by Mouses maakt voor haar Magento projecten steevast gebruik van het Hyvä Theme en de Hyvä Checkout. Hyvä staat bekend om zijn uitstekende prestaties, gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit.

Hyvä Checkout


De checkout is een vaak een frusterend proces in de online winkel. Om dit te verhelpen heeft Hyvä de beste methoden en inzichten uit de industrie gecombineerd met hun geavanceerde technologie, waardoor het eenvoudiger wordt voor iedereen.

Online bezoekers kunnen genieten van een snelle, soepel en logische checkout ervaring. Tests hebben aangetoond dat de laadtijd op mobiele apparaten 13 keer sneller is dan de standaard Magento-checkout!

Shop eigenaren krijgen een hogere checkout conversie en meer verkopen zonder extra marketing- en advertentiekosten. De ROI (Return on Investment) is snel en de winsten stijgen.

Onze developers genieten van de eenvoud van Hyvä Checkout. Het aanpassen van de Magento Checkout en het verdere optimalisatie van de checkout conversie gaat nu veel sneller.

Hyvä UI


De Hyvä UI libary bestaat uit een groeiend aantal vooraf gebouwde, kant-en-klare componenten die compatibel zijn met Hyvä Themes. Dit maakt ontwikkelen in Hyvä nog sneller, eenvoudiger en leuker dan het al was: met Hyvä UI kun je compleet nieuwe Magento 2 shop in een mum van tijd bouwen!

Alle elementen zijn zorgvuldig ontworpen, zorgvuldig vervaardigd en volledig functioneel. Ze hebben alle gebruikersinteracties en backend-functionaliteiten ingebouwd, zodat het meteen werkt wanneer je het in je Thema kopieert en plakt. Bovendien bieden ze ons een Figma-bestand zodat we de elementen gemakkelijk naar wens kunt stylen en ontwerpen.

Waar we trots op zijn 🏆

Al meer dan 15 jaar werken wij samen met onze klanten aan online succes. Persoonlijk contact, professionaliteit en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. "Wij geloven dat de beste service kan worden geleverd wanneer je echt weet wie je klanten zijn".

Kooduu
Beaphar
B-Living
Boer Staphorst
Korver Holland
Seal Supply
Groveko
PSikhouvanjou
Hatland
Meubelbaas
Meledi
Wijnservice