WordPress Webdesign

Wordpress WebdesignWordPress is het content management systeem (CMS) wat u kunt gebruiken voor het maken van een stijlvolle, gebruikersvriendelijke en een professionele website. Wij maken voor u een het ontwerp en zetten dit om in een WordPress template. U beheert vervolgens uw website via het CMS. Dit is een eenvoudige (Nederlandstalig) beheeromgeving waar u al uw content kunt aanmaken, wijzigen en verwijderen.
Naast het ontwerpen van uw template kunnen wij deze ook voorzien van specifiek gewenste functies welke wij op maat voor uw ontwikkelen.

Het is niet voor niets dat al meer dan 25 miljoen mensen wereldwijd gebruik maken van wordpress.

1
1.1 | Meet the MousesHand schudden en kennis maken. Voordat er ook maar iets gebeurt vinden wij het belangrijk en zeker ook prettig om persoonlijk kennis te maken. Wie bent u, wat doet uw organisatie en wat zijn de ambities?Met de verkregen informatie maken wij graag een mooie aanbieding voor u.
1.2 | OntwerpEen ontwerp maakt ineens heel veel duidelijk en maken we graag samen met u. De kleuren worden gekozen afbeeldingen bewerkt, het juiste lettertype bij de huisstijl. Pas als iedereen tevreden is gaan we door naar de volgende stap.
1.3 | Domeinnaam + hostingBij een nieuwe website hoort natuurlijk een goede domeinnaam en een hosting omgeving waar je op kan vertrouwen. Wij werken samen met een zeer betrouwbare clusterhosting partij in Amsterdam.
2
2.1 | De achterkantWij maken gebruik WordPress, het wereldwijd geprezen CMS systemen. Hierdoor kunt u eenvoudig zelf teksten aanpassen, nieuwsberichten en foto’s plaatsen, kortom zelf een website beheren.
2.2 | Uw website laten levenZodra de structuur van de website klaar is, is er de mogelijkheid om de teksten, afbeeldingen en alle content een plaats te geven. Dit doen wij graag voor u, maar uiteraard kunt u dit ook zelf doen. Wij maken dan voor u een account aan waarmee u zelf kunt inloggen en pagina’s kunt bewerken.
2.3 | Ontwikkeling functionaliteitWilt u graag extra functies op uw website zien? Vertel ze ons en wij zullen proberen deze wensen te verwezenlijken. Samen met u zal er stap voor stap gewerkt worden aan de extra functionaliteit waardoor we gegarandeerd op de juiste weg blijven.
2
3.1 | Tijd voor koffieDe website staat, tijd voor een tussentijdse evaluatie. Wat vindt u ervan en wat zou er nog anders kunnen?
3.2 | Finetunen & SEODe aangegeven aanpassingen die tijdens de koffie naar voren kwamen worden doorgevoerd en de puntjes worden op de i gezet.Daarnaast is het belangrijk om uw website zoekmachine vriendelijk te maken. Uw website wordt door ons geheel geoptimaliseerd zodat deze beter wordt gevonden door de zoekmachines.
3.3 | OpleveringBent u tevreden, dan verhuizen wij de website naar uw eigen domein en bent u in het bezit van een website made by mouses. Uw website zelf beheren is mogelijk via het CMS systeem.
3.4 | EvaluerenOok na oplevering zullen wij contact met u blijven houden en het proces te bespreken. Waar bent u tevreden over en waar ziet u graag verbetering.